Julebord på du verden
- bo på Nordis suites

Årets julebord på Du Verden i Svolvær er noen helt spesielt. Som i en julekalender blir dere i løpet av kvelden servert hele 24 retter. En strøm av mat fra kjøkkenet, der du spiser det du vil og hvor mye du vil.

Julebord og en natt på Nordis,
men hvorfor ikke to?

Kom på fredag, shop litt, spis litt, kanskje dere finner en konsert eller et show som frister. Eller, bare nyt en deilig, rolig kveld i en stor og komfortabel suite på Nordis Suites.

Lørdag starter rolig med deilig frokost og en god kopp kaffe, så går kanskje turen til Henningsvær og førjulseventyret. En god lunsj litt utpå dagen før dere drar tilbake til Nordis, finner frem finstasen og gjør dere klare til årets julebord i Lofoten.

Julebordskvelden starter med en deilig aperitif kl. 19.30 på Du Verden. Klokken 20.00 sitter dere ved bordet, praten går og dere kjenner alle juleluktene fra kjøkkenet. Det er klart for mat.

Kokkene og servitørene «danser» mellom bordene og serverer den ene lille, lekre retten etter den andre. Alle julens klassikere, både på tradisjonelt og moderne vis. Ribbe, pinnekjøtt og lutefisk er selvsagt…men det er mer, mye mer.

Velkommen til årets julebord på Du Verden i Svolvær. Hver helg fra 19. november til 18. desember.

JULEBORDSPAKKE ( Julebord og overnatting )

1995,- pr. pers i dobbeltrom (Gjelder for grupper 4+ personer). Tilslutningsdøgn: 995,- pr. pers.
Julebord